Fijne Feestdagen!


Wij organiseren herinneringen

Gelegenheid • Evenement • Happening

Babyborrel

Babyborrel

Erg populair bij onze Zuiderburen en nu ook in opkomst in Nederland. De perfecte gelegenheid om familie, vrienden en collega's op hetzelfde moment uit te nodigen om jullie pasgeboren kindje voor te stellen. Eerst in alle rust genieten van de kraamtijd, wennen aan de nieuwe thuis situatie en daardoor veel tijd en energie besparen vanwege weinig kraambezoek aan huis. Ook leuk om zo kersverse broertjes, zusjes, opa's en/of oma's in een speciaal daglicht te zetten. 

Baby Gender Reveal Party

Wil je op een feestlijke manier het geslacht van jullie baby bekend maken? Bij een Baby Gender Reveal Party onthul je aan je familie en / of vrienden op een originele manier of jullie een meisje of jongetje krijgen.

Babyshower

Een babyshower is een feestje voor de aanstaande moeder. Een middagje gezelligheid met haar naaste vriendinnen en familieleden. Overigens kan dit ook voor de aanstaande vaders georganiseerd worden..!

 

 

Bruiloft

Voorbereidingen van een Bruiloft of Trouwdag nemen veel tijd in beslag. Wij helpen jullie graag om deze speciale dag perfect te laten verlopen. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan:


Wedding Plannen: de complete organisatie en planning van Bruiloft of Trouwdag. We geven creatieve ideeën, gaan op zoek naar de beste leveranciers, onderhouden alle contacten met derden, maken een planning en draaiboek, bewaken het budget en zorgen bovenal dat jullie genieten van deze bijzondere dag.


Ceremoniemeester: hebben jullie geen geschikte ceremoniemeester gevonden of willen jullie niemand van de gasten 'belasten' met deze pittige taak? Schakel dan ons in, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. 


Trouwadvies: lopen jullie vast op een bepaald punt of weten jullie niet waar te beginnen met organiseren? Vraag ons dan om advies, wij bieden tips en oplossing voor alle valkuilen.

Gedenkdag

Vroeg of laat moeten wij helaas allemaal afscheid nemen van dierbaren. Een moeilijke tijd waarbij extra hulp vaak gewenst is, want waar ga je heen bij hele specifieke of uitgesproken wensen als een onconventionele locatie of juist een vrolijke herdenkingsdienst?

Wij zijn geen uitvaartverzorgers, maar wel van mening dat er een groeiende behoefte is aan het organiseren van speciale herdenkingsdagen en willen daar graag in voorzien.

Naast hulp op de dag van het afscheid, bieden wij ook de mogelijkheid om herdenkingen gedurende het hele jaar te organiseren. Bijeenkomsten van onschatbare waarde voor de verwerking van een enorm gemis, niet alleen voor het gezin, maar ook voor familie en vrienden, waar een traan en een lach elkaar afwisselen.

Met de juiste contacten, empathisch luisteren en oog voor detail, kunnen wij gezamenlijk een hele mooie en onvergetelijke en blijvende herinnering creëren.

Verjaardag

Voor jong en oud, zakelijk of privé, thuis of op locatie (in binnen- of buitenland), groots van aanpak of juist heel intiem. Wij kunnen alles bedenken, verzorgen en uitvoeren, de mogelijkheden zijn bijna oneindig...

 

Workshop

Bent u op zoek naar een freelance dutymanager of eventmanager? Dan bent u bij Buro Alles ook aan het juiste adres. Wij zijn oproepbaar voor alle voorstellingen, evenementen en congressen op iedere gewenste locatie door het hele land.

Met onze ervaring is uw opdracht in goede handen en kunt u deze met een gerust hart uitbesteden!

Housewarming

Een belangrijke mijlpaal in ieders leven, de aanschaf van een eigen woning. Voor de eerste keer of dit heugelijke moment al vaker meegemaakt? In ieder geval een mooie gelegenheid om iedereen, voor de verbouwing of juist na de verhuizing, uit te nodigen voor een openhuis met feestelijk tintje. Dit is tevens het moment bij uitstek om alle klussers en verhuizers te bedanken voor hun hulp, steun en toeverlaat.  

Jubileum

Een zilveren jubileum binnen uw organisatie, een koperen bruiloft of gedenkwaardige dag in het vooruitzicht die u niet zomaar voorbij wilt laten gaan? Wij helpen graag met het organiseren van deze blijde gebeurtenis! 

 

Overig

"Wij organiseren herinneringen" is onze slogan, maar een heel breed begrip. Dus staat uw speciale gelegenheid of wens niet op onze site vernoemd, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

.

Wie zijn wij?

Marijke van Ginkel

+31(0)6 13 970 998

levensgenieter, ik maak graag van de liefde mijn werk en mensen blij maken staat hoog in mijn vaandel, heb met succes studies gevolgd op het gebied van Management, Evenementen, Marketing en Wedding Planning. Mijn brede werkervaring ligt bij verschillende Artiesten Boekingskantoren, Podia en Theaters.

Marike Lenting

+31(0)6 50 522 074

mensenmens en onderneemster met passie voor organiseren, zag studeren meer als bijzaak en ontdekte dat sociale intelligentie, levenservaring en gezond verstand je ook een eind kunnen brengen. Mijn ruime werkervaring begon met het organiseren van evenementen en incentive reizen. Sinds 2003 ben ik vooral werkzaam voor de schermen bij diverse Nederlandse Theaters.

Na een hele plezierige samenwerking in Beatrix Theater Utrecht (onderdeel van Stage Entertainment / Joop van den Ende Theaterproducties) bleken wij een goede aanvulling op elkaar te zijn, waardoor het idee is ontstaan om samen Buro Alles te beginnen.